Gascentrum Noord Nederland

Voor iedere toepassing de juiste gasfles!

Gascentrum Noord Nederland biedt u de mogelijkheid om uw energiebeheer zo efficiënt mogelijk in te richten. De teruggenomen industriële gascilinders worden bijvoorbeeld elektronisch gecontroleerd zodat uw voorraad actueel en waarheidsgetrouw staat geregistreerd.

Gascentrum Noord Nederland BV levert propaan middels o.a. gasflessen in vele soorten en maten voor allerlei doeleinden.

Bestel gasflessen online Meer informatie opvragen

Voor de volgende merken gasflessen kunt u terecht bij Gascentrum Noord Nederland

Benegas | De Lichtgewicht fles
Antargaz | Voor iedere toepassing de juiste fles
Campingaz | Voor iedere toepassing de juiste fles

Benegas | Dé lichtgewicht groene gasfles

Al sinds 2002 is Benegas Light de nummer 1 kunststof gasfles die zeer populair is bij kampeerders en BBQ-liefhebbers.

Benegas Light is dé groene, veilige lichtgewicht gasfles, geschikt voor zeer veel toepassingen. Heerlijk barbecueën in de tuin of op de camping. Extra lange zomeravonden op het terras dankzij uw terrasverwarmer. Zelfs het bestrijden van onkruid is mogelijk met dezelfde groene gasfles.

Duurzaam
Middels CO2-compensatie is het gas in deze gasfles groen. Dit maakt de gasfles dubbelgroen! Door voor Benegas Light te kiezen, bent u dus ook nog duurzaam bezig.

Bestel gasflessen online Meer informatie opvragen

Benegas light | De Lichtgewicht gasfles
Gascentrum Noord Nederland | Antargaz

Antargaz | Voor iedere toepassing de juiste fles!

Antargaz is de vooraanstaande energieleverancier in de Benelux en sinds 2019 ook in Duitsland.

In Nederland leveren we  propaan in gasflessen en in Nederland en Duitsland leveren we propaan in gastanks. Wij leveren de juiste energieoplossingen aan zowel particulieren (warm water, koken en verwarming) als aan bedrijven (industrie, agrarische sector, landbouw, horeca, bouw, wegenbouw etc.).

Bestel gasflessen online Meer informatie opvragen

 

 

Campingaz | De ideale gasfles voor de camping

Energie voor buitenactiviteiten! Van een lichtgewicht kooktoestel tijdens trektochten of koken op uw favoriete camping, van tuingereedschap tot DIY apparaten. De gasflessen van Campingaz zijn een bron van energie. Gebruiksvriendelijk, veilig en efficiënt! Het merk Campingaz is 70 jaar geleden opgericht uit de liefde voor kamperen. Campingaz producten zijn innovatief maar gemakkelijk in gebruik. Door de ervaring die ze decennia lang hebben opgebouwd maken ze veilige en kwalitatieve producten die je nooit teleur stellen

Bestel gasflessen online Meer informatie opvragen

Gascentrum Noord Nederland | Campingaz
Gasfles Vorkheftruck

Gasflessen intern transport (vorkheftrucks)

De industriële sector maakt voor interne laad- en transportsystemen, zoals heftrucks, vaak gebruik van propaan als motorbrandstof. De uitstoot van schadelijke stoffen bij de toepassing van propaangas is gering en daarom bij intern gebruik geschikter dan andere motorbrandstoffen.

Gascentrum Noord Nederland levert, installeert en onderhoudt voor deze doeleinden propaan-thuisvulstations. Dit biedt nog meer flexibiliteit en tijdsbesparing en geeft daarmee ook een economisch voordeel.

Bestel gasflessen online Meer informatie opvragen

Wij vullen uw propaanfles in ons eigen vulstation

Gascentrum Noord Nederland beschikt over een eigen vulstation voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Hierdoor is het mogelijk om eigendom gasflessen en -cilinders snel af te laten vullen.

Voor het vullen of bijvullen van uw gasflessen kunt u tijdens openingstijden zonder afspraak langs komen. Binnen enkele minuten wordt uw gasfles door één van onze medewerkers afgevuld.

Bestel gasflessen online Meer informatie opvragen

Afvullen gasflessen